SICARE IRON BUSTER 1000ML

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 24,99 24.99
quantity stuk(s)

Beschrijving

SiCare Iron Buster is een zeer speciale pH-neutrale velgenreiniger en vliegroestverwijderaar die reageert op metaaldeeltjes die paars verkleuren als het in contact komt met metaaldeeltjes/remstof.

 

Iron Buster kan worden gebruikt op velgen als dagelijkse wasbeurt en op alle buitenoppervlakken tegen de behandeling van vliegroest. 

 

Iron Buster is pH neutraal en veilig te gebruiken op alle normale ondergronden, je hebt speciale delicate ondergronden En bij twijfel of Iron Buster zal beschadigen dus altijd een test doen op een onzichtbare plaats.

 

 

Schone velgen:

Spray 5-10 spray Iron Buster op je velg en laat het 2-5 minuten zitten en werken (echter nooit indrogen) We raden aan om een natte velgborstel of borstel te gebruiken voor het verwerken van Iron Buster bij het reinigen van je velgen, hier wordt het geactiveerd unieke eigenschap van het product.. schuim!

Iron Buster bevat een zeer speciale zeep die wordt geactiveerd bij water en verwerking met een velgenborstel, het schuim zorgt voor een krasvrijere reiniging van uw dure velgen en zorgt ervoor dat het vuil dat u van het oppervlak optilt in het schuim wordt opgesloten en zet zich na korte tijd niet terug op het oppervlak zoals een traditionele velgenreiniger zonder zeep doet.

Er is ook een besparing in het verbruik van het product wanneer de zeep activa als het product tot 50 keer werd uitgebreid.

 

 

Voor de behandeling van vliegroest:

 

als de auto vuil is, was dan eerst voor het beste resultaat zodat het product niet op vuil werkt, dit vermindert het effect.

spuit ijzer Buster op de lak, hetzij op de hele auto of op de plaatsen met zichtbare vliegroest, we raden echter de hele auto aan omdat beginnende vliegroest niet zo duidelijk zichtbaar is en toch zo vroeg mogelijk moet worden behandeld. Hier zie je een kleurreactie in het product wanneer het inwerkt op de lak, dus de plekken met vliegroest zullen het product onthullen door van kleur te veranderen in rood, en je zult dan ontdekken in welke mate en waar de lak typisch last heeft van vliegroest .

 

het product moet minimaal 5-7 minuten inwerken voor een optimaal effect, maar wel met dien verstande dat het niet in de verf mag indrogen.

daarna grondig afspoelen met water.

Indien nodig de behandeling herhalen bij auto's die ernstig aangetast zijn door vliegroest of in zeer ernstige gevallen kan het product verwerkt worden met een borstel of leemstaaf.

 

Vliegroestbehandeling met Iron Buster moet met regelmatige tussenpozen worden uitgevoerd om de lak recht te houden.

Met 1-3 maanden tussen kamers afhankelijk van gereden km.

 

Iron Buster beschadigt geen coating, wax en dergelijke.

 

OPMERKING NOOIT GEBRUIKEN OP HETE OPPERVLAKKEN OF IN ZONLICHT!

 

KOEL DE WIELEN VAN DE AUTO ALTIJD KOEL VOOR GEBRUIK !!

 

Het product is verkrijgbaar in de volgende maten:

 

500ml, 1000ml en 5 liter.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein