SICARE LOTUS - NANO SIO2 WETCOATING 1000ML

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 33,99 33.99
quantity stuk(s)

Beschrijving

(LET OP: Lotus is nu kleurloos en niet blauw zoals op de foto - dit betekent dat het product een langere houdbaarheid en stabiliteit heeft - nu tot een jaar)

 

 

SiCare Lotus is een sio2 nano Spray Sealer (ook wel wetcoating genoemd)

 

Met Lotus hoef je nooit meer je auto behandeling uit te stellen , je kunt in minder dan 2 minuten een beter effect krijgen dan traditionele wax, Lotus gaat tot ongeveer 3 maanden per. Behandeling

 

Het is zo eenvoudig dat u het niet zult geloven totdat u het geprobeerd heeft. Gewoon de auto wassen en opspuiten en afspoelen met water, dan ben je klaar!

 De meeste mensen kennen een wetqoat en Lotus werkt op dezelfde manier MAAR Lotus is een spoelwas op steroïden met zijn nano-inhoud in plaats van was!

 

Lotus is verrassend effectief en je raakt verslaafd aan het gebruiksgemak en het supercoole effect dat je overkomt als je het gebruikt, 

hier geen verkooptruc of placebo-effect je moet jezelf wel overtuigen, Lotus werkt nu en hier en je ziet het meteen zodra je het gebruikt!

Lotus geeft een absoluut waanzinnig waterpareleffect zodra zelfs de beste wax jaloers zal kijken!

Lotus biedt ook andere effecten zoals zelfreinigende eigenschappen, 

glans en een goede UV-bescherming en maakt de volgende wasbeurt gemakkelijker en het verwijderen van insecten enz. zal in de toekomst gemakkelijker zijn, 

omdat Lotus een gladde en beschermende nanofilm op alle oppervlakken biedt . 

Met Lotus op de lak heeft u een auto die altijd beschermd is en eenvoudiger kan niet!

lotus kan op alle auto's worden gebruikt, of de auto nu pas gepolijst of gewaxt is of een coatingbehandeling heeft ondergaan of nog nooit de schaduw van de zorg heeft gezien, 

Lotus hecht zich aan het oppervlak en werkt.

 

we raden Lotus aan als extra zorg voor gecoate auto's omdat het sio2-gehalte de coating zal verzorgen en beter en langer zal laten presteren, 

het zal de oppervlakte-eigenschappen versterken en tegelijkertijd fungeren als een slijtlaag die zorgt voor een langere levensduur van de coating.

 

 

Lotus is sterker dan wax, geeft meer glans en beschermt beter en daardoor hoef je nooit meer tijd en moeite te steken in het waxen van je auto.

 

 

duurzaamheid

 

zomertijd ongeveer 2-3 maanden

 

wintertijd Ongeveer 1 -1 1/2 maand

 

hoe Lotus te gebruiken:

 

was je auto als je klaar bent met wassen en je shampoo helemaal hebt uitgespoeld, je sprayt Lotus op de auto, laat deze ca. 30 sec, daarna afspoelen met water, daarna de auto drogen.

 

we raden aan om het proces zo te verdelen dat je 1/4 tot 1/2 van de auto maakt, Lotus op dat gebied aanbrengt en daarna afspoelt, en dit herhaalt totdat de hele auto is behandeld. Zo blijft het product niet te lang op de lak zitten. Aangezien het niet langer dan 30 seconden mag zitten.

 

GEBRUIK LOTUS NOOIT IN DE ZON OF OP HETE OPPERVLAKKEN!!!

 

kan worden gebruikt op alle buitenoppervlakken, verf, velgen, ramen, chromen profielen, platte connectoren, enz.

 

Lotus kan worden gebruikt op auto's, boten, caravans, ramen, fietsen, motorfietsen, tuinmeubelen, kassen, enz.

dus SiCare Lotus is voor iedereen!

 

 

 

Bij gebruik van ramen kunt u bij +60kmt afzien van het gebruik van uw ruitenwissers. (krijg je na verloop van tijd witte vlekken op de voorruit dan moet je je ruitenwisserbladen vervangen)

 

verbruik per auto is 100ml op kleine auto's en ongeveer 200ml op grotere auto's, en hier geven we een kleine tip!

Het kan een grote uitdaging zijn om b.v. 200ml Lotus via de spuitfles op een grote auto dus onze tip is dat je 200ml Lotus in een schuimlans of extra spuitfles kunt gieten en er nog eens 200ml water overheen mengen, en hier heb je 400ml product dat je op de auto kunt spuiten en bereik helemaal erom heen! Maar vergeet niet om alle 400 ml te gebruiken, anders krijgt u de 200 ml Lotus niet zoals vereist! Denk er bij gebruik van een schuimlans aan om de mengschroef los te draaien en zo af te stellen dat u om de auto heen kunt reiken voordat de container leeg is!

 

HOUD ER REKENING MEE DAT DE LOTUS NIET MENGEN MET POSTERWATER EN HET VOOR LANGERE TIJD VERLATEN, HET ZAL BLOKKEN EN ONGEBRUIKELIJK WORDEN.

MENG daarom ALLEEN ZOALS BESCHREVEN MET 200ml + 200ML WATER EN GEBRUIK HET ALLEMAAL!

 

Echt heel leuk

 

donker en koel bewaren en buiten het bereik van kinderen houden

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein